Generacije djece odrastale su uz preslatku Pčelicu Maju, Pavu i skakavca Flipa, a uskoro će Maju upoznati i svi mališani diljem Hrvatske. Novi film o avanturama iz pčelinjeg svijeta dolazi u kina 23. listopada, a najvećim malim obožavateljima darujemo majice s Pčelicom Majom.

U kakvim će se avanturama malena zujalica ovaj put naći?

Znatiželjna pčelica Maja i njezin prijatelj Pavo spašavaju košnicu od pohlepne kraljičine savjetnice i okončavaju dugotrajno neprijateljstvo između pčela i stršljena. Mlađahna Pčelica Maja nemirnog je duha i ne želi prihvatiti pravila košnice. Jedno od tih pravila je da se ne smije vjerovati stršljenima koji žive izvan livade. Kada netko ukrade Matičnu mliječ prva sumnja pada na stršljene i Maju kao njihovu saveznicu.
Nitko ne vjeruje da je Maja nevina i ne želi joj pomoći osim njenog najboljeg prijatelja Pave. Nakon velike i uzbudljive avanture do košnice stršljena, Maja i Pavo pronalaze pravog kradljivca i dvoje prijatelja se ponovno sprijateljuju s ostalim stanovnicima bogatog kraljevstva.

Ideja kreativnog tima koji stoji iza produkcije filma Pčelica Maja je prikazati Maju u modernom svjetlu, no zadržati priču koja je nit vodilja Pčelice Maje – toplu priču o prijateljstvu. Produkcijski je film podignut na visoku razinu te će sve generacije moći uživati u Maji, brandu starom 35 godina prikazanom kroz veličanstvenu fotografiju i prirodne ljepote. Malim gledateljima Maja će približiti bogatstvo prirode u kojoj živi, ali i ove vrlo važne vrijednosti:

Sloboda: Maja živi izvan košnice u potpunoj slobodi na livadi
Prijateljstvo: Maja brine o drugima: pomaže, pouzdana je i velikodušna
Poštivanje prirode i prirodnih ljepota
Otvorenost uma: znatiželjna Maja stalno istražuje svoju okolicu, uči iz vlastitih i tuđih grešaka (ona je dijete!)
Zaigranost i nestašnost: Maja je zaigrano i nestašno dijete, nesputano ulazi u svaku zabavnu avanturu

Žanr: Obiteljska animacija
Format: 2D i 3D
Trajanje: 79 minuta
Početak prikazivanja: 23.10.2014. u Cineplexxu i ostalim kinima

Dvije majice za male ljubitelje Pčelice Maje

Kao i uvijek, poklon možete osvojiti prijavom na našem obrascu. Igra darivanja traje do ponedjeljka, 20. listopada kada ćemo objaviti imena dvaju dobitnika. Sretno!

Pronašli smo dva najveća mala fana Pčelice Maje.

Prvi je maleni Dominik koji ima 2,5 godine i o b o ž a v a Pčelicu Maju. Njemu ide bijela majica koju će preuzeti mama Biljana Baranašić iz Zagreba.

Roza majica ide maloj pčelici Katji koja također ima 2,5 godine i o b o ž a v a Pčelicu Maju. Majicu će preuzeti mama Martina Ladan Filipović iz Zagreba.

 

HVALA SVIMA NA SUDJELOVANJU!!!

T-shirt roza i bijela