Stambenu štednju stručnjaci smatraju najisplativijim vidom ulaganja. Zato je Raiffeisen stambena štedionica kreirala Bubašpara dječju štednju koja prati djecu od rođenja pa sve do 16 godine, a namijenjena je roditeljima kojima je budućnost njihove djece na prvom mjestu. Riječ je o najboljoj dječjoj štednji na tržištu koja, osim kamate koja se uvećava za jedan postotni bod u prvih 24 mjeseca štednje, osigurava i državna poticajna sredstva od maksimalno 750 kuna godišnje za svaku godinu štednje.

Kako dijete raste, raste i njegova štednja, a čari odrastanja u roditeljskom domu zamjenjuje zov osamostaljenja. Sa samo 100 kuna mjesečno vaše dijete u 20. godini raspolaže s 36.000 kuna, dok se s mjesečnom uplatom od 420 kuna taj iznos penje na više od 155.000 kuna. Kako nakon isteka roka štednje ne postoji obveza podizanja kredita te ulaganja iznosa u kupnju ili opremanje stana, ušteđeni se novac može iskoristiti nenamjenski za ispunjenje svih želja i potreba vašeg djeteta.

Tako se novac može uložiti u daljnje školovanje, odnosno djelomično ili potpuno financiranje studija, za kupnju automobila, atraktivno putovanje, kupnju maturalne haljine ili nezaboravnu proslavu 18. rođendana. Zato je sigurna i neovisna budućnost uz Bubašpara dječju štednju najbolji Božićni poklon za vaše najdraže.

Kako bi dodatno razveselila svoje vjerne klijente, s naglaskom na najmlađe štediše, Raiffeisen stambena štedionica ove im je godine poklonila i veliko iznenađenje – prvu hrvatsku multimedijsku aplikaciju za djecu pod nazivom Bubašpara. Aplikacija, osim Bubašpara pjesmice i multimedijskih sadržaja, donosi i iPhone igricu koja uključuje uzbudljivu potragu za novčićima te skokovitu bitku protiv ozloglašenih člankonožaca. Cilj igrice je sakupiti što više novčića i sigurno ih, izbjegavajući sve zamke i opasnosti, dopremiti u štedionicu. Već u prvih nekoliko mjeseci aplikaciju je besplatno s App Storea preuzelo više od 9.500 korisnika iPhone, iPod i iPad uređaja, čime je ekspresno našla mjesto među najpopularnijim hrvatskim iPhone igricama.