Kao roditelji male djece potaknuti nedostatkom kvalitetnog video sadržaja na hrvatskom jeziku na Youtube-u, diplomirani odgajatelj Irena Popović, magistar glazbene teorije Frane Duilo te doktor umjetnosti Glorija Oreb odlučili su napraviti kanal “Dječje pjesmice.” Kako bi što uspješnije realizirali svoju ideju, u pomoć im je uskočio i Lemonade3d Studio, koji je za svoj rad u polju animacije osvojio preko 50 međunarodnih nagrada.

Ohrabreni svojim prethodnim pilot projektom “Mali&Mala” i iznimno uspješnim videom “Volimo Životinje” koji ima preko četiri milijuna pregleda, odlučili su nastaviti razvijati koncept kvalitetnog, edukativnog i zabavnog sadržaja za najmlađe.

Stoga svjetlo dana nedavno je ugledala i prva od tri pjesmice koju su pripremili pod naslovom “Abeceda A-F” koju možete pogledati na Youtube kanalu.  U ovom videu na zabavan način djeca mogu naučiti slova abecede te otkriti što radi auto, a što skriva ćup.

Doznali smo da se u njihovoj veseloj radioni “kuhaju” još mnogi uzbudljivi uradci pa stoga nestrpljivo očekujemo njihova nova iznenađenja.